top of page
 • Hoe weet ik dat dit geen scam is? Want je kan overal wel een 'cursus' volgen.
  Wij zijn een academy met drie locaties: Gent, Antwerpen en Temse waar wij sinds 2017 zowel fysieke lessen geven als workshops en bijeenkomsten met alle studenten. Onze studenten leren elkaar daardoor kennen en zien dat onze academy een échte academy is met honderden studenten die wij reeds hebben opgeleid. Onze grootste troef is dat wij niet enkel een opleiding aanbieden maar ook meerdere keren per week live traden waardoor je niet enkel een opleiding volgt maar ook bewijs krijgt dat het echt is. Dag in, dag uit. Je komt terecht in een zeer exclusieve community waar iedereen elkaar helpt en motiveert naar het uiteindelijke doel: leren traden op een professionele manier en daardoor onafhankelijk kan worden in zowel tijd als financieel. Het klopt dat je overal wel een 'cursus' kan volgen en eerlijk gezegd vinden wij dit niet heel plezant aangezien er zoveel scam en oplichting tussen zit en waar wij ons volledig van willen distantiëren. Deze individuen plaatsen onze sector in een slecht daglicht waardoor wij over dezelfde kam worden geschoren en daar hebben we het eerlijk gezegd wel mee gehad. Daarom traden wij meerdere keren per week live zodat iedereen met hun eigen ogen kan zien dat wat wij aanleren ook effectief werkt. Wij bieden onze Discord 48u gratis aan voor iedereen die twijfelt, zodat je onmiddellijk kan zien dat er geen reden is tot twijfel. Onze sector heeft nood aan een degelijk instituut dat bewijst dat je effectief kan leren traden zonder opgelicht te worden en waar je echt ondersteunt wordt in al jouw doelen.
 • Wat is het verschil tussen de online opleiding en de fysieke opleiding?
  Qua inhoud is er zo goed als geen verschil. Het grootste verschil is dat je bij de fysieke opleiding les krijgt op locatie en dat dit een traject is van één maand of drie maanden. Je kan bij de fysieke opleiding al jouw vragen ter plaatse stellen en dit is voor veel mensen een belangrijke factor om voor de fysieke lessen te kiezen. De online opleiding daarentegen is heel wat goedkoper. Deze opleiding is gemaakt voor degene die dezelfde inhoud wil krijgen dan de studenten die de fysieke lessen volgen en die dit op basis van video's wil aanleren op eigen tempo. Je kan tijdens dit traject ook al jouw vragen stellen aan onze helpdesk dus je staat er niet alleen voor. Bij beide opties zorgen we ervoor dat jij alles goed onder de knie krijgt en je kan al onze Live trading sessies volgen zodat jij kan starten met professioneel traden.
 • Hoeveel geld heb ik nodig om te starten?
  Je zal leren dat je kan kiezen tussen enerzijds traden met uw eigen kapitaal en anderzijds via een Funded account. Als je trade met jouw eigen kapitaal kan je starten vanaf €500. Als je wil werken via een funded account heb je geen kapitaal nodig aangezien je dan trade met het kapitaal van deze funding firm. Dit wordt stap voor stap aangeleerd.
 • Kan ik deze opleiding volgen naast mijn full-time job?
  Absoluut. Je kan deze opleiding volgen op uw eigen tempo. De Futures markt is 23u per dag geopend dus je kan naast een full-time job zeker een sessie vinden dat in jouw tijdsschema past.
 • Waarom kiezen voor Belgian Trading Academy?
  Belgian Trading Academy is het N°1 Trading instituut in België waar jij leert om succesvol te traden. De samenwerking met de grootste informatieve website in België Beursduivel.be heeft Belgian Trading Academy nóg meer op de kaart gezet als gevestigde waarde. Je start aan een leerrijk traject waar jij als student centraal staat en waar al jouw doelen worden ondersteund. Onze academy heeft al honderden studenten opgeleid én wij traden meerdere keren per week live en dat kan je volgen via onze Discord. Daar maken wij het verschil, wij geven een professionele opleiding én tonen dagelijks dat wat wij jou leren ook effectief werkt door het live uit te voeren. Na het volgen van onze opleiding kan je dus blijvend profiteren van onze vakexpertise en de leerrijke omgeving die Belgian Trading Academy daardoor creëert.
bottom of page